Deze 5 speeltjes moet je als vrouw in huis hebben

De makkelijkste manier om als vrouw tot een orgasme te komen, is met behulp van je hand. Je kunt met jouw vingers over je clitoris wrijven of ze in jouw vagina steken. Wanneer je dit regelmatig doet, kan dit op den duur gaan vervelen. In dat geval kun je seksspeeltjes gebruiken. Deze speeltjes kun je niet alleen in je eentje gebruiken, maar ook samen met jouw partner. Ben je niet bekend met seksspeeltjes? Geen probleem, want wij zetten hieronder 5 seksspeeltjes op een rijtje die je als vrouw in huis moet hebben.

1. Dildo

Menig vrouw heeft een dildo in haar nachtkastje liggen. Dit komt vooral doordat het masturberen met dit seksspeeltje voor een geheel andere ervaring zorgt dan masturberen met jouw hand. Een dildo kun je namelijk dieper vaginaal inbrengen dan jouw vingers, waardoor je mogelijk een heftiger orgasme beleeft. Een dildo is overigens niet alleen geschikt voor vaginale penetratie. Nee, want je kunt ook jouw anus penetreren met behulp van dit seksspeeltje. Veel vrouwen gebruik een dildo daarnaast voor het stimuleren van hun clitoris. Door met de dildo over jouw clitoris te wrijven kun je namelijk snel tot een hoogtepunt komen.

2. Vibrator

Met behulp van een dildo kun je het gevoel van penetratie door een penis vrij goed nabootsen. Toch bezorgt dit seksspeeltje niet bij iedereen voor een orgasme. Zo zijn er genoeg vrouwen die niet klaarkomen door vaginale penetratie. Geldt dit ook voor jou? Dan biedt een vibrator mogelijk uitkomst. Net als een dildo breng je dit seksspeeltje ook vaginaal of anaal in. Toch is er een wezenlijk verschil. Een vibrator beschikt namelijk over een trilfunctie. Dit extraatje kan ervoor zorgen dat je toch klaarkomt door vaginale penetratie. Bijkomend voordeel is dat je jouw clitoris met behulp van dit speeltje een stuk beter kunt stimuleren.

3. Anaal toys

Er zijn vrouwen die niets willen weten van anale seks. Toch zijn er ook genoeg liefhebbers van anale penetratie. Behoor je tot deze laatste groep? Zorg er dan voor dat je één of meerdere anaal toys in huis hebt. Op het gebied van anale seksspeeltjes heb je tegenwoordig behoorlijk wat te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een buttplug gebruiken. Nadat je deze plug anaal hebt ingebracht, blijft hij keurig op zijn plek zitten. Vervolgens kun je een dildo of vibrator gebruiken om jouw vagina te stimuleren. Jouw vagina en anus worden hierdoor gelijktijdig gepenetreerd en dat zorgt er vaak voor een heftiger orgasme.

4. Ball gag

Veel mensen denken dat een seksspeeltje alleen bedoeld is voor individueel gebruikt. Toch is dit niet het geval. Nee, want je kunt een speeltje namelijk ook samen met jouw partner gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld met een vibrator. Ben je niet zo van de brave seks? Dan mag een ball gag niet ontbreken in jouw assortiment seksspeeltjes. Je stopt de bal in de mond van jouw partner en zet het riempje vervolgens in de nek vast. Deze bal maakt het onmogelijk om het genot tijdens de seks vocaal uit te brengen. De energie gaat hierdoor elders heen, wat voor een ongeëvenaard orgasme kan zorgen.

5. Tepelklemmen

Als je een ball gag gebruikt, ben je mogelijk liefhebber van BDSM. In dat geval raden wij jou aan om ook tepelklemmen in huis te halen. Deze klemmen breng je aan op jouw tepels. Dit is in het begin wat pijnlijk, maar uiteindelijk zorgt het voor meer genot tijdens de seks of het masturberen. De tepels zijn namelijk een gevoelig onderdeel van het lichaam. Tepelklemmen zijn overigens niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Na het aanbrengen kun je er ook aan trekken of tegen tikken, dat maakt het extra gevoelig.

Geef een reactie