Een drinkfles om mee te nemen

0
1196

Een drinkfles kan eigenlijk niet missen, omdat je deze overal mee naartoe wil nemen. Genoeg drinken is belangrijk en met een drinkfles op zak zorg je er daadwerkelijk voor dat je water blijft drinken. Je kunt deze namelijk ook altijd weer bijvullen als hij leeg is. Je kunt de drinkfles ’s ochtends voor je de deur uitgaat bijvoorbeeld vullen met een verse smoothie. En wanneer de drinkfles leeg is, kun je deze opnieuw vullen met water. Houd je niet zo van water? Dan kun je ook een fruitfilter gebruiken! Hierdoor krijgt je water een lekker smaakje naar keuze. Wat als je warm drinken mee wil nemen?

Warm drinken meenemen in een drinkfles

Als je warm drinken mee wil nemen, kun je gaan voor een isolerende drinkfles. Dit heet ook wel een rvs fles, hierin blijft je drankje tot wel 12 uur lang warm. Daarom is deze fles ideaal om te vullen met koffie of thee. Een rvs fles houdt je dranken overigens ook koud, wat weer handig is voor een verse smoothie. Zeker tijdens de zomerdagen kan zo’n fles goed van pas komen. Ben je niet op zoek naar een drinkfles, maar naar een brooddoos voor een kind? Lees dan verder.

Brooddoos voor kinderen

Een brooddoos kind kan natuurlijk niet missen als je kind naar school gaat en daar moet lunchen. Een brooddoos voor een kind kun je gemakkelijk vullen met meerdere etenswaren, omdat ze vaak bestaan uit meerdere vakjes. Zo kun je er boterhammen in doen, of fruit, groente en een koekje. De etenswaren zitten door de vakjes gescheiden van elkaar. Deze brooddoos is gemakkelijk af te sluiten en in een tas te stoppen, zodat je kind deze mee kan nemen. Niet alleen naar school, maar bijvoorbeeld ook tijdens een dagje weg of naar de speeltuin. Op deze manier heeft je kind altijd een lekkere lunch bij zich. 

Brooddoos met drinkbeker

Je kunt er ook voor kiezen om een brooddoos met een bijpassende drinkbeker aan te schaffen. Zeker voor je kind is dit leuk, en je kunt vaak ook kiezen uit verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld een brooddoos met drinkbeker in het teken van prinsessen of Mickey Mouse. Voor elk kind is er wel een leuke set verkrijgbaar, zodat het een feestje is als ze de brooddoos open mogen maken. De drinkbeker is overigens gemakkelijk te sluiten, zodat deze niet lekt in de tas. Ga jij een leuke brooddoos voor jouw kind aanschaffen?