Eigentijdse interieurinrichting voor wereldburgers

0
867

Wanneer je op zoek bent naar een luxueuze inrichting van jouw huis, moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij een design interieurwinkel. Of het nu gaat om moderne keukens of comfortabele design meubelen in verschillende stijlen, je zal zeker geïnspireerd worden!

Eigentijds meubelontwerp met een mondiale uitstraling

Een relatief nieuwe speler op de design meubelmarkt, is designhuis Man of Parts. Ze hebben zich gespecialiseerd in het ontwerpen van tafels, stoelen, verlichting en accessoires. Bij meubelen De Man zal je niet meteen een specifieke stijl terug vinden. Hun doel is om ontwerpen te creëren die de wereld in huis halen. Meubelen De Man richt zich dan ook vooral op wereldburgers die graag zowel de wereld verkennen als in alle luxe thuis komen in hun eigen woning. Man of Parts werkt samen met vooraanstaande moderne ontwerpers. Hun creaties zijn vaak zowel functioneel als speels, met een nadruk op ronde vormen.
Omdat Man of Parts zich richt op wereldburgers, verkopen ze producten van ontwerpers die afkomstig zijn van over de hele wereld. Door samen te werken met een internationaal team aan ontwerpers, krijg je een mooi aanbod van verschillende unieke meubels die vaak vernoemd worden naar bekende straten, pleinen en stadswijken uit de grote wereldsteden. 

Luxueuze keukens die tijdloze elegantie uitstralen

Wanneer je op zoek bent naar luxueuze, moderne keukens die tijdloos zijn, ben je ook bij een design winkel aan het juiste adres. Deze design keukens zijn het resultaat van ultiem vakmanschap waarbij er een doordachte afweging gemaakt wordt van kleuren, materialen en vormgeving. Deze keukens zijn innovatief en verfijnd tot in de kleinste details. Dat hoort ook zo, want een leefkeuken is niet meer weg te denken uit een moderne woning. Je keuken is het hart van je huis, de plek waar ontmoetingen plaatsvinden, bijgepraat wordt en waar je gasten kan ontvangen. Deze ruimte moet dus wel tot in de puntjes in orde zijn! De kunst zit ‘m erin om je design keuken persoonlijkheid te geven, waardoor je zowel een warm thuisgevoel ervaart als de subtiele luxe kan aanvoelen.

Vind de keuken die bij jouw stijl past

Zowel voor moderne keukens als voor meer klassieke exemplaren, kan je een design keuken op maat laten ontwerpen. Je kan zelf aangeven welke afwerking, materialen, stijl en afmetingen je wenst. Door beroep te doen op de expertise van ervaren keukendesigners, wordt de keuken van jouw dromen op maat ontworpen. De rode draad hierbij is altijd jouw stijl, in combinatie met pure schoonheid en ongeëvenaarde kwaliteit. Jouw maatwerkkeuken zal zowel luxueus als authentiek zijn. De nadruk zal liggen op gezelligheid en sfeer. Door te werken met zuivere belijning, warme lichtelementen en zorgvuldig uitgekozen materialen wordt jouw keuken het pareltje van jouw woning.